Band van de pruiken de Elastische Stof

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Reik
Modelnummer: 001
Min. bestelaantal: Gelieve te bereiken klantenservice voor adviseren
Verpakking Details: Filmomslag, Karton
Levertijd: 8-10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000+ machines, Volledige waaier van specificaties
Hoog licht:

Band van de pruiken de Elastische Stof

,

De pruiken breien elastiekje

,

OEM Elastische Stoffenband

Het elastiekje voor Pruiken breit de Elastische van de de Pruikenband van de Spoel Elastische Singelband Hoge Elasticiteit

 

Eigenschappen: Dit elastiek is duurzaam en de in te ademen gebruikende geavanceerde machine, het verzekert in te ademen terwijl het handhaven van duurzaamheid, makend het comfortabeler om op de projectengebruikers van toepassing te zijn wil volkomen maken.

 

Goede elasticiteit: het elastiekje in de waaier van toelaatbare trek elastische misvorming, kan de originele lengte zonder misvorming gemakkelijk herstellen, de truc wij gebruikt het betere kwaliteitsmateriaal is om te verzekeren u betere kwaliteitselastiek zult krijgen.

 

Brede toepassing: brei elastiekje met goede elasticiteit kan wijd op pruiken, ondergoed, broek, sportkleding, rokken, broeksbanden, halslijnen of ambachtendiy projecten etc. worden gebruikt. De gebruiker kon die video's van DIY klikken YouTube te zien hoe te de banden op de projecten toepassen u wilt.

 

Pakket: 1 broodje van elastische spoel, lengte zou kunnen worden aangepast, is de breedte benaderend aan 1,5 centimeter voor centimeter verplaatst zich of andere naar maat gemaakte breedte; Elke elastische spoel werd gerold als cirkel vóór ingepakt

 

Kleur: Het Elastiek zou Zwarte, Witte, Bruine, Purpere, Roze, Rode, Gele, Blauwe enz. kunnen zijn. Als u specifieke kleur hebt gelieve te bereiken ons. De kleur evenals de afmeting kunnen zonder ingewikkelde processen worden aangepast.

 

Materiaal: het elastiekje wordt gemaakt van polyestervezel en spandex draad; En dit breiende elastiekje is goed bij veerkracht zonder schadelijkere geur, is de grondstof verklaard oeko-Tex en kon wijd worden gebruikt.

Band van de pruiken de Elastische Stof 0

 

Waarom Reik kies

Met 1000+-machines en over 30+-productiejaren, heeft Reik de voordelen van de volgende aspecten.

Geselecteerd Materiaal: wij selecteren het materiaal van achtenswaardige en traditionele partners, leverancier niet willekeurig opnemen, geven wij om kwaliteit zo zijn bedrijfreputatie.

De goede machines maken goede producten: De huidige machines zijn staat-van-kunst, vriendschappelijk oor en intelligent, is nul klacht ons doel

Volledige waaier van dienstenaanbod: Wij hebben volledige waaier van machines vandaar productspecificaties, als u om het even welk specifiek vereiste op afmeting hebt, materiaal, kleur, die zouden wij de oplossing zijn verpakken.

Snelle levering: met significante hoeveelheid machines, kunnen wij verzending snel leveren om uw bevordering of vakantieaarvraag te ontmoeten. Ondertussen het goede is schaven ook essentieel.

.

  

Contactgegevens
Jeff Wang

Telefoonnummer : 86-181-1700-1033

WhatsApp : +8618117001033