Contacteer ons
Jeff Wang

Telefoonnummer : 86-181-1700-1033

WhatsApp : +8618117001033

Reik Strap Co., Ltd

Uw Juiste Keus op Elastiek

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken Ruida Aantal werknemers 200~500
Jaarlijkse omzet 6,000,000-8,000,000 Opgericht Jaar 1982
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Reikriem van een kleine verkoopcabine is begonnen van elastiek in 1982, bieden wij u een personeel met meer dan 40 jaar van ervaring in de elastische industrie die aan. Vandaag zijn wij één van de grootste fabrikant van gevlechte elastieken in China en vergen grote trots in onze traditionele producten.

 

De Reikriem specialiseert zich in elastiek, vlak, singelband, worden het koord/de draad aangeboden gevlecht, geweven en gebreid. Door 3 decennia die wij in het uitbreiden van onze vlechtende & breiende machines zijn geslaagd, die vlechten capaciteit door tientallen duizendentijden en door de verscheidenheid van elastieken voor divers gebruik met inbegrip van medisch, kledingstuk, huishouden, meubilair, kantoorbehoeften, sporten & in openlucht enz. te verbeteren.

 

Door een grote verscheidenheid van de verpakking van patroon aan onze het kleinhandels aanbieden toe te voegen, zijn wij een belangrijke producent van het elastische verkopen voor kleinhandelsmarkt, met decennia van ontwikkeling geworden, produceren wij elastiek voor Walmart, SRG, Ha Kidd, Kop van Suiker en anderen

 

De visie van de Reikriem moet u verstrekken een de dienstervaring die al uw verwachtingen overschrijdt. Onze toewijding aan de dienst is minder dan 7 dagen van steekproefverzendingen, de citaten van dezelfde dag en de gepersonaliseerde dienst. Geef ons een kans om uw volgende orde te vullen, en ons toe te staan om uw behoeften te onderhouden. Tevreden ons vandaag contacteren!

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Reikriem van een kleine verkoopcabine is begonnen van elastiek in 1982 die. Wij ontwikkelden ons met succes aan respecteerd en goed - bekende elastische producent in China en worden één van belangrijke capaciteit op Elastiek.

 

 

De belangrijkste mijlpalen zijn als het volgende

 

1982 - opgericht Bedrijf

2006 - Schakelaar bedrijfsmodel aan zowel productie als handel.

2012 - Fase in de 1st machines van het partij moderne vlechten.

 

2017 - Alle oude machines worden vervangen door moderne machines.

 

2021 - de bewegingen van de productieplaats aan zelf- bezit.

 

U kunt deze verbinding voor onze mijlpaal van vorige 40 jaar bereiken. Reikgeschiedenis

 

 

Wij zijn bereid om onze 40 jaar van deskundigheid te gebruiken met al klant te assoiëren om een dichtere band te bouwen, zijn onze doel en visie zijn Uw Juiste Keus van Elastiek.

 

 

Dienst

Met bijna 40 jaar van Ontwikkeling, Reik-kan de Riem elastiek in vlechten, het Breien en het weven technologie verstrekken.

 

De pakketten kunnen met Document Omslag, Broodje, Bobin, Bundel en Bulk Verpakking zijn. Wij hebben overvloedige ervaring bij de verpakkingsaanpassing om zich de behoefte van de Kledingstukindustrie, Meubilairproductie, Kantoorbehoeften, Medisch apparaat, openluchtgadget en de Kleinhandelsmarkt van DIY te richten.

 

Met de robuuste leveringsketen en de vindingrijke bekwame beroepsbevolking, kunnen wij voorzien goederen van variëren verpakkingsstijlen zonder kwaliteit en verschijning jepodizing.

 
Ons Team

Na 40 jaar van ontwikkeling, nu Reik-wordt de Riem een modern bedrijf met een professioneel en zeker team.

 

De hoofdverrichting Team Members is

 

Eigenaar: Yu Limin (M.)

Verkoop: Hou Jingfang (M.), Liu Shiqiu (Mej.)

RD:  Yu Limin (M.)

Kwaliteit: M. Wang

 

Productie: M. Huang

 

Leveringsketen:  M. Chi

 

Financiën: Mej. Cai, Mej. Dai

 

 

China Reik Strap Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

De visie van de Reikriem moet u verstrekken een de dienstervaring die al uw verwachtingen overschrijdt. Onze toewijding aan de dienst is minder dan 7 dagen van steekproefverzendingen, de citaten van dezelfde dag en de gepersonaliseerde dienst. Geef ons een kans om uw volgende orde te vullen, en ons toe te staan om uw behoeften te onderhouden. Tevreden ons vandaag contacteren!